Rekisteröidy | Kirjaudu sisään

Vauvan kehitys, vauva-aika

Flickr: Koerner Creations - Vauvakuvia

Lisännyt almanakka 3002 päivää sitten

Paljon ihania vauvakuvia! Kannattaa tutustua myös taiteilijan omiin kotisivuihin http://www.koernercreationsphotography.com/

Kummilusikka lahjaksi

Lisännyt Kirsi 3353 päivää sitten

HOK-Elanto lahjoitaa lapsellesi aidon hopeisen kummilusikan. Etu on tarkoitettu asiakasomistajille. Lahjaa voi hakea siihen asti kunnes lapsi on täyttänyt vuoden.

Onni ja Ilona - katselukortteja vauvoille

Lisännyt Kirsi 3356 päivää sitten

Ilostuta vauvaasi riemastuttavilla katselukorteilla. Onni ja Ilona -kortit on vastasyntyneille suunniteltu korttisarja. Miellyttävät kuviot ja voimakkaat kontrastit kiinnittävät vauvasi huomion. Sivuilta löytyy myös artikkeleita vastasyntyneen näön kehityksestä.

Dialoginen vauvatanssi

Lisännyt Kirsi 3484 päivää sitten

”Dialoginen vauvatanssi on menetelmä, jossa yksinkertaisten, samoina toistuvien, samassa järjestyksessä tehtyjen liikkeiden avulla kehitetään ja stimuloidaan vanhempien ja vauvan välistä vuorovaikutusta. Tämä perustuu ajatukselle, että vauvan liikkeet ja ajatukset ovat yhtä.”
Kenguru.fi
Iloksi ja hyödyksi raskaus- ja vauva-aikaan. Olemme yhdessä keränneet sinulle ja lapsellesi tärkeitä ja hyödyllisiä linkkejä ja artikkeleita. Liity mukaan - rekisteröidy ja osallistu! Lähetä linkkivinkkisi osoitteeseen kirsiatkengurupistefi.
Järjestä Uutiset
Käyttäjätunnus:

Salasana:

Muista: