Rekisteröidy | Kirjaudu sisään

Värityskuvia

Coloring pages for kids - Satoja värityskuvia

Lisännyt hippoli84 3434 päivää sitten

Erittäin paljon värityskuvia eri aiheista: opettavaisia, luontoaiheisia, eläimiä, ihmisiä ja ammatteja, autoja sekä mielikuvitushahmoja. Lisäksi myös kaikki perinteiset sarjakuva- ja satuhahmot: Autot, Nalle Puh, Paavo Pesusieni, Puuha-Pete, Asterix, Simpsons, Hello Kitty, Star Wars, Pokemon, Muppetit, Bambi, Dalmatialaiset, Dumbo, Shrek, Tarzan, Toy Story, Nemo, Viidakkokirja, Bratz ja paljon mu

Pudgy Bunnyn värityskuvat

Lisännyt hippoli84 3436 päivää sitten

Pudgy Bunnyn sivuilta löytyy kymmeniä ellei satoja värityskuvia mm. Nalle Puh, Hello Kitty, My Little Pony, Paavo Pesusieni, Pokemon, Dalmatialaiset jne. Lisäksi sivuilta löytyy myös nettipelejä kouluikäisille lapsille.

Disney -värityskuvia

Lisännyt hippoli84 3437 päivää sitten

Disneyn kotisivuilta löytyy paljon värityskuvia, joissa tutut hahmot mm. Mainio Manu, Mikki Hiiri, Samu ja Salla, Nalle Puh, Paavo Pesusieni ja monet muut. Tulosta ja väritä.

Värityskuvia - Coloring.ws

Lisännyt Kirsi 3441 päivää sitten

Runsaasti värityskuvia hieman vanhemmille lapsille. Tutut sarjakuvahahmot värityskuvina mm. Spiderman, Barbie, Batman, Pokemon, Teräsmies, zorro jne.

Hugolescargot.com - Paljon värityskuvia

Lisännyt Kirsi 3441 päivää sitten

Yli toistasataa eri kategoriaa erilaisia värityskuvia. Perinteisten sarjakuvahahmojen ja piirrettyjen sankareiden lisäksi myös uusia kategorioita eri aiheista esim. aakkoset, eläimiä, historiallisia hahmoja, mielikuvitushahmoja jne.

Pikku Kakkosen värityskuvia

Lisännyt Kirsi 3441 päivää sitten

Pikku Kakkosen värityskuvia alle kouluikäisille.

Lasten Oman Kirjakerhon puuhanurkan värityskuvia

Lisännyt Kirsi 3444 päivää sitten

Lasten Oman Kirjakerhon puuhanurkasta löytyy Disney-aiheisia värityskuvia mm. Nalle Puh ja Autot. Lisäksi puuhanurkasta löytyy erilaisia tehtäviä lapsille.

Coloring Book - satoja värityskuvia

Lisännyt Kirsi 3445 päivää sitten

Ihastuttavimmat ja rakastetuimmat hahmot värityskuvina. Kymmenien kategorioiden ja satojen värityskuvien joukosta löytyvät kaikki lasten suosikit: Autot, Myyrä, Disney-hahmot, Asterix, Barbapapa, Franklin, Karvinen, Hello Kitty, Maija Mehiläinen, Madagascar, Muppetit, Nalle Puh ja paljon muita.

Värityskuvia.com

Lisännyt Kirsi 3450 päivää sitten

Värityskuvia lapsille ja lapsenmielisille. Kymmeniä ellei jopa satoja värityskuvia tulostettavaksi ja väritettäväksi. Klikkaa, tulosta ja väritä.
Kenguru.fi
Iloksi ja hyödyksi raskaus- ja vauva-aikaan. Olemme yhdessä keränneet sinulle ja lapsellesi tärkeitä ja hyödyllisiä linkkejä ja artikkeleita. Liity mukaan - rekisteröidy ja osallistu! Lähetä linkkivinkkisi osoitteeseen kirsiatkengurupistefi.
Järjestä Uutiset
Käyttäjätunnus:

Salasana:

Muista: