Rekisteröidy | Kirjaudu sisään

Liikunta

Kirppanat - liikuntaa pienestä pitäen

Lisännyt Elina 3252 päivää sitten

Kirppanat tarjoaa liikuntaa raskaana oleville ja synnyttäneille, sekä alle 4-vuotialle lapsille vanhempineen. Tuntivalikoimaan kuuluvat mm.: PhysioPilates-raskaana oleville ja synnyttäneille, Vauvajumppa, Taaperojumppa, Muksujumppa, Perheliikunta ja Perhesirkus sekä BabyAfro- ja BabyOriental-tanssikurssit äideille ja vauvoille. Toimipisteitä on Helsingissä ja Espoossa.

Tanssikoulu Studio High Heels

Lisännyt Kirsi 3508 päivää sitten

Tanssikoulu Studio High Heels järjestää äideille ja lapsille yhteisiä tanssihetkiä. BailatinoMama&vaavi on äidin ja vauvan yhteinen tanssillinen liikuntamuoto. Tunnin aikana kohtaavat latinalainen musiikki, liike ja kommunikaatio, jotka yhdistävät äitiä ja lasta.

Liikkunen lasten liikuntakeskus

Lisännyt Kirsi 3508 päivää sitten

Liikkunen järjestää liikuntatunteja lapsille, heidän vanhemmilleen ja odottaville äideille.

HopLop - Koko perheen sisäseikkailupuisto

Lisännyt Kirsi 3508 päivää sitten

Vantaan Jumbon läheisyydessä (Retail park) toimiva koko perheen kehittävä, hauska ja turvallinen, sisätiloissa oleva seikkailupuisto. Auki joka päivä.

Perheliikunta

Lisännyt Kirsi 3508 päivää sitten

Perheliikunta on terveyttä edistävää liikuntaa, jota koko perhe ja lähipiiri; lapset, nuoret, vanhemmat, isovanhemmat ja ystävät voivat harrastaa yhdessä. Perheliikunnan tavoitteina on lasten, nuorten ja aikuisten liikunnallisen aktiivisuuden ylläpitäminen.

Vauvatanssi

Lisännyt Kirsi 3508 päivää sitten

Tv-ohjelma Akuutin arkistoista löytyy vuodelta 2002 mm. artikkeli siitä mitä on VAUVATANSSI ja mitä vaikutuksia sillä on pienen vauvan vuorovaikutustaitojen kehittymiselle.
Kenguru.fi
Iloksi ja hyödyksi raskaus- ja vauva-aikaan. Olemme yhdessä keränneet sinulle ja lapsellesi tärkeitä ja hyödyllisiä linkkejä ja artikkeleita. Liity mukaan - rekisteröidy ja osallistu! Lähetä linkkivinkkisi osoitteeseen kirsiatkengurupistefi.
Järjestä Uutiset
Käyttäjätunnus:

Salasana:

Muista: