Rekisteröidy | Kirjaudu sisään

muru -luomupuuvillaisia lastenvaatteita ja muita ihanuuksiaMURU® – LUOMUPUUVILLAISIA LASTENVAATTEITA JA MUITA IHANUUKSIA
kotimainen luomupuuvillainen lastenvaatemallisto muru® on syntynyt kahden tekstiilisuunnittelijan anna etulan ja rosa piirosen yhteistyön tuloksena. vaatteissa kuosit ovat pääosassa ja unisex-väritys tekee niistä monikäyttöisiä.

Kotimainen luomupuuvillainen lastenvaatemallisto muru® on syntynyt kahden tekstiilisuunnittelijan anna etulan ja rosa piirosen yhteistyön tuloksena. vaatteissa kuosit ovat pääosassa ja unisex-väritys tekee niistä monikäyttöisiä.
iloinen leikki ja hyvä mieli ovat asioita, jotka ovat lapsen elämässä tärkeitä, ja se näkyy myös murussa. mallisto on suunniteltu kuluttajille, jotka vaativat myös lastensa vaatteilta kestävyyttä, laadukkuutta ja persoonallisuutta, eettisyydestä tinkimättä. malliston vaatteissa turha sukupuolisidonnaisuus on karsittu pois, joten monia niistä on helppo kierrättää sisarukselta toiselle. malliston vaatteet ovat kevyttä jacquard-neulosta ja ne ovat pehmeitä ja mukavia päällä. materiaali on 100 % luomupuuvillaa, joka tuotetaan eettiset ja ekologiset kriteerit huomioon ottaen. vaatteet valmistetaan alusta loppuun asti kotimaassa. suunnittelussa on huomioitu käyttömukavuus ja housuihin on jätetty riittävästi tilaa myös kestovaipalle. koot ovat toistaiseksi välillä 74cm ja 116cm.


Kuka äänesti tätä linkkiä