Rekisteröidy | Kirjaudu sisään

Lastenkirjat, lasten kirjakerhot, lasten lehdet

Vauvakirja - Ensimmäinen vuosi sanoin ja kuvin

Lisännyt macumba_70 2881 päivää sitten

Vauvakirja esitt kysymykset - vastaa vain kysymyksiin ja pian olet kirjoittanut kirjan vauvasi ensimmisest vuodesta. Tydellinen tapa dokumentoida ja sst kaikki muistot lapsen ensimmiselt vuodelta

Satusiivet

Lisännyt hippoli84 3291 päivää sitten

Satusiivet on lasten kirjakerho 0-2 vuotiaille ja heidän vanhemmilleen. Satusiivet kerhon paketeissa on korkeatasoisia kirjoja, kuvia ja cd-levyjä, jotka innostavat yhdessä tekemiseen.

Leppis-lehti

Lisännyt Kirsi 3493 päivää sitten

Satu-, leikki-, tehtävä- ja askartelulehti 2-7 vuotiaille. Leppis seuraa elämää leikki-ikäisen näkökulmasta ja rohkaisee lasta itseilmaisuun. Tutut sarjakuva- ja satuhahmot kuten Herrasväki Huiske, Pikku Nalle ja Pirpana ovat odotettuja ystäviä.

Suuri Suomalainen Lastenkerho

Lisännyt Kirsi 3493 päivää sitten

Suuren Suomalaisen Kirjakerhon lasten kirjakerho.

Uppo-Nallen kirjakerho

Lisännyt Kirsi 3493 päivää sitten

Uppo-Nallen kirjakerho kutsuu sinut mukaan satujen ja tarinoiden taikapiiriin, kirjojen maailmaan. Kirjakerhostamme löydät rakastetut satuklassikot, uutuuskirjat, satukirjat kuvakirjat ja tietokirjat kaikenkokoisille lapsille ja perheen yhteisiin lukuhetkiin.

Lasten Oma Kirjakerho

Lisännyt Kirsi 3493 päivää sitten

Kirjakerho, joka edellyttää jäsenyyttä. Disneyn satuja.

Lasten Parhaat Kirjat -kirjakerho

Lisännyt Kirsi 3493 päivää sitten

Lasten Parhaat Kirjat –kerho tarjoaa alle kouluikäisille lapsille Suomen monipuolisimman kirjekerhovalikoiman lasten kuvakirjoja – mm. kotimaisia ja ulkomaisia satuja, loruja, kurkistuskirjoja sekä tieto- ja laulukirjoja.
Kenguru.fi
Iloksi ja hyödyksi raskaus- ja vauva-aikaan. Olemme yhdessä keränneet sinulle ja lapsellesi tärkeitä ja hyödyllisiä linkkejä ja artikkeleita. Liity mukaan - rekisteröidy ja osallistu! Lähetä linkkivinkkisi osoitteeseen kirsiatkengurupistefi.
Järjestä Uutiset
Käyttäjätunnus:

Salasana:

Muista: