Rekisteröidy | Kirjaudu sisään

Kirpputorit, kierrätys, luomu

Lastenvaatteiden nettikirpputori!

Lisännyt Nettikirppu 2751 päivää sitten

Nettikirppu on Suomen suurin käytettyjen lastenvaatteiden nettikauppa. Valikoimiin lisätään satoja uusia tuotteita viikoittain. Kannattaa siis käydä usein tutustumassa: www.nettikirppu.fi

Pikkumyy.net

Lisännyt pikkumyynet 3163 päivää sitten

osta, myy, vaihda, ilmoita ilmaiseksi nettikirppiksellä.
Lastentarvikkeiden ja lasten vaatteiden osto ja myynti.

Netcycler - Käytettyjen tavaroiden vaihtopalvelu

Lisännyt Jussi 3319 päivää sitten

Netcycler on ilmainen ja ympäristöystävällinen internet-palvelu, jossa voit hankkia ja laittaa kiertoon käytettyjä tavaroita. Netcycler on vaihtoehto uusien tavaroiden ostamiselle, ja siten keino tehdä ympäristöystävällisiä kulutusvalintoja. Netcyclerissä voit myydä, ostaa ja vaihtaa käytettyjä tavaroita.

Ruokapiiri  

Lisännyt Kirsi 3355 päivää sitten

Haluaisitko liittyä lähiruokapiiriin? Lähelläsi saattaa jo olla sellainen tai sitten voit vaikka itse perustaa ruokapiirin. Ruokapiirin sivuilta löydät yhteystietoja. Käy kurkkaamassa!

Suosi Ekoa - Etusivu

Lisännyt Kirsi 3355 päivää sitten

SuosiEkoa.fi on eettisiä ja ekologisia vaihtoehtoja etsivien uusi kohtaamispaikka. Palvelun kautta löydät helposti eettisesti valmistettuja ja ekologisia tuotteita tarjoavan liikkeen tai palveluntarjoajan.

Kirpputorit Suomessa

Lisännyt Kirsi 3484 päivää sitten

Täältä löytyy monta kirpputoria ympäri Suomea. Käy katsomassa!

Reilukauppa

Lisännyt Kirsi 3484 päivää sitten

Reilun kaupan merkki varmistaa oikeudenmukaisen ja suoran kaupan kehitysmaiden tuottajien kanssa. Ostamalla Reilun kaupan tuotteita edistät ihmisten ja luonnon hyvinvointia.

Reilun Kaupan TÄHTI

Lisännyt Kirsi 3484 päivää sitten

Reilun kaupan TÄHTI on luotettava ja monipuolinen näyteikkuna kehitysmaiden käsityöläisten ja viljelijöiden laadukkaaseen tuotemaailmaan. Meiltä löydät tuotteita Aasiasta, Afrikasta ja Etelä-Amerikasta.

Puutteenperä

Lisännyt Kirsi 3484 päivää sitten

Tämä sivusto on suunnattu niille, jotka ovat kiinnostuneet luonnon yrteistä, kompostoinnista sekä kasvisruoasta. Sivuilla on myös joka kotitalouteen sopivia vinkkejä esim. säästämisestä. Kannattaa kurkistaa!

Ekokauppa Ruohonjuuri

Lisännyt Kirsi 3485 päivää sitten

Täältä löydät luomuelintarvikkeita sekä ekopesuaineita ja vaatteita sekä paljon muuta kivaa, mm. eksoottisia ruokaohjeita.

Reilun kaupan puolesta - Repu ry

Lisännyt Kirsi 3484 päivää sitten

Reilun kaupan puolesta ry. eli Repu on yhdistys, joka pyrkii lisäämään kuluttajien tietoisuutta Reilusta kaupasta ja näin lisäämään Reilun kaupan tuotteiden menekkiä Suomessa. Repu toimii yhteistyössä Reilun kaupan edistämisyhdistyksen kanssa.

Pääkaupunkiseudun kierrätyskeskukset

Lisännyt Kirsi 3484 päivää sitten

Kierrätyskeskukseen voit viedä ylimääräistä tavaraa, joka on vielä käyttökelpoista. Löydät myös sieltä ongelmajätteiden keräyspisteet.

Ekokauppa Ekolo

Lisännyt Kirsi 3484 päivää sitten

Ekologisia tuotteita laidasta laitaan.

Frantsilan yrttipaja

Lisännyt Kirsi 3484 päivää sitten

Täältä löydät yrttiuutteet naiselle, miehelle, yleisterveyteen, yrttiteet ja -mausteet sekä hoitopakkaukset. Myös aromaterapia, eteeriset öljyt, hyttyskarkotteet, kirjat sekä paljon muuta.

Luonnonkolkka

Lisännyt Kirsi 3485 päivää sitten

Luonnonkolkka.fi tarjoaa laadukasta kosmetiikkaa ja luonnontuotteita arvostetuilta valmistajilta. Kaikissa myymissämme tuotteissa ekologiset näkökohdat on otettu huomioon. Tällä hetkellä tuotevalikoimaamme kuuluvat Frantsilan ja Weledan tuotteet.

Maaemon Kangasaitta

Lisännyt Kirsi 3508 päivää sitten

Suomen ekologisimpana kangaskauppan itseään mainostava kangaskauppa. Tarjolla mm. luomukankaita, uusiopaperia, kangasvärjeä ja bambukankaita.
Kenguru.fi
Iloksi ja hyödyksi raskaus- ja vauva-aikaan. Olemme yhdessä keränneet sinulle ja lapsellesi tärkeitä ja hyödyllisiä linkkejä ja artikkeleita. Liity mukaan - rekisteröidy ja osallistu! Lähetä linkkivinkkisi osoitteeseen kirsiatkengurupistefi.
Järjestä Uutiset
Käyttäjätunnus:

Salasana:

Muista: